Welkom

Welkom op onze website.

Wij zullen ons eerst even kort voorstellen. Wij zijn Sjaak en Ine Verber. Wij zijn zo’n 10 jaar geleden, heel klein, begonnen met de kwekerij. Het was en is voor ons pure liefhebberij. In 2002 hebben wij de kwekerij een naam gegeven: ’t Veld Tuinplanten. In het begin was het voornamelijk buxus. Al snel gingen we van alles uit proberen om te stekken. Aangezien we beide geen agrarische achtergrond hebben, zijn we door schade en schande wijs geworden. We ontdekten in die tijd ook onze passie voor hortensia’s. Dit heeft zich verder uitgebreid met andere heesters. Er heeft door de jaren heen een uitbreiding van ons assortiment viburnum en buddleja's plaats gevonden. Van beide soorten hebben wij een inmiddels een vrij breed assortiment. Vanaf voorjaar 2016 breiden we ons assortiment rhododendrons en azalea's ook uit. Wij hebben ook grote keus in de heesters op stam. Verder hebben wij ook  bomen, taxus, buxus-vervangers, laurier, coniferen, grassen, bamboe, vaste planten (m2 pluktuin) en bodembedekkers. Wij hebben ook een kleine voorbeeldborder. 

Inmiddels mogen we ons specialist in hortensia’s noemen. We hebben een assortiment van ±150 soorten waarvan we meestal ong.100 soorten op voorraad hebben. 

Natuurlijk kunnen we lang niet alles opnemen in ons assortiment. Zoekt u planten die wij niet in ons assortiment hebben, bel of mail ons dan voor vrijblijvende prijsopgave. 

Bent u nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen op onze kwekerij aan de Oude-Heldenseweg in Maasbree (Limburg). LET OOK OP ONZE HORTENSIADAGEN, DEZE ZIJN ECHT DE MOIETE WAARD!!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Gastenboek

  • 18-07-2020 - Geweldig adres.
    Goed advies en prachtige planten.
    Zeer tevreden. lees meer
  • 22-05-2020 - We hebben 9 hortensia's gehaald zeer tevreden
    Goeie service en...  lees meer
  • 27-07-2018 - Ben echte hortensia-liefhebber, nu ontdekt,nu niet de tijd voor nieuwe...  lees meer
Plaats een bericht

Klantenservice

Contact
Openingstijden
On-line bestellen 
Afhaal/bezorgkosten
Betaling
Levering
Privacy policy
Algemene voorwaarden 

Kamer van koophandel 12054415
BTW ID-nummer: NL001371494B71

© 2006 - 2020 `t Veld Tuinplanten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren