Welkom

Welkom op onze website.

Wij zullen ons eerst even kort voorstellen. Wij zijn Sjaak en Ine Verber. Wij zijn zo’n 10 jaar geleden, heel klein, begonnen met de kwekerij. Het was en is voor ons pure liefhebberij. In 2002 hebben wij de kwekerij een naam gegeven: ’t Veld Tuinplanten. In het begin was het voornamelijk buxus. Al snel gingen we van alles uit proberen om te stekken. Aangezien we beide geen agrarische achtergrond hebben, zijn we door schade en schande wijs geworden. We ontdekten in die tijd ook onze passie voor hortensia’s. Dit heeft zich verder uitgebreid met andere heesters. Er heeft door de jaren heen een uitbreiding van ons assortiment viburnum en buddleja's plaats gevonden. Van beide soorten hebben wij een inmiddels een vrij breed assortiment. Vanaf voorjaar 2016 breiden we ons assortiment rhododendrons en azalea's ook uit. Wij hebben ook grote keus in de heesters op stam. Verder hebben wij ook  bomen, taxus, buxus-vervangers, laurier, coniferen, grassen, bamboe, vaste planten (m2 pluktuin) en bodembedekkers. Wij hebben ook een kleine voorbeeldborder. 

Inmiddels mogen we ons specialist in hortensia’s noemen. We hebben een assortiment van ±150 soorten waarvan we meestal ong.100 soorten op voorraad hebben. 

Natuurlijk kunnen we lang niet alles opnemen in ons assortiment. Zoekt u planten die wij niet in ons assortiment hebben, bel of mail ons dan voor vrijblijvende prijsopgave. 

Bent u nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen op onze kwekerij aan de Oude-Heldenseweg in Maasbree (Limburg).

© 2006 - 2022 `t Veld Tuinplanten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel