algemene voorwaarden

Bij bestellingen via onze website dient u rekening te houden met een levertijd van mininmaal 7 werkdagen. Deze levertijd geldt niet bij afhalen van artikelen die op voorraad zijn. Binnen 2 werkdagen nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een e-mail (evt. telefoninisch) met het definitieve orderbedrag inclusief de bezorgkosten, indien dit van toepassing is. 

’t Veld Tuinplanten behoudt zich het recht de leverings- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals golden op de dag van de op de factuur vermelde datum
`t Veld Tuinplanten behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen of een aanbod te weigeren.
Alle prijzen zijn inclusief  9% BTW 
’t Veld Tuinplanten is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle getoonde afbeeldingen dienen louter ter indicatie, ook hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Wanneer door u bestelde artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zullen wij u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Omdat wij met levend materiaal werken kan het voor komen dat achteraf blijkt dat er een fout in de besteling zat. Deze zal naar behoren worden opgelost.
Indien een bestelling geplaatst wordt via de webwinkel van ’t Veld Tuinplanten komt een geldige overeenkomst tot stand. Ondanks het ontbreken van een gewone handtekening is de overeenkomst van het aanbod en de aanvaarding daarvan bindend op het moment dat er een bestelling geplaatst is. De elektronische bestanden van ’t Veld Tuinplanten zullen gelden als bewijs.

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder nummer 12054415

BTW id-nummer: NL001371494B71  ob.nummer: 099261388B01

© 2006 - 2024 `t Veld Tuinplanten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel