Hortensia`s (foto`s/prijzen)

                                 dsc09792aklein.jpg

Hortensia's waar in de webwinkel geen prijs bij staat zit wel in assortiment maar is op dat moment niet leverbaar. In de maanden juli en augustus is de voorraad hortensia's beperkt i.v.m. vakantie. 

Hortensia's worden meestal geleverd in 2 of 3 liter pot. Wij leveren tuinhortensia's daarom bloeien de hortensia's in maart, april nog niet. Eind mei zitten er meestal bloemknoppen in. Uiteraard is dit alles afhankelijk van het weer.

Bij verzenden kunt u ongeveer uitgaan van 6 potten van 2-3 liter per doos. Verzenden kost €13,95 per doos. Of in een kleinere doos gaan ong. 4 hortensia's dit kost € 11,95 verzendkosten.  Nadat u heeft besteld via de webwinkel, wacht u op een definitieve mail van mij waar de verzendkosten in zijn verwerkt.

t Veld Tuinplanten is gespecialiseerd in hortensia`s (ong. 150 soorten). Hortensia`s worden onderverdeeld in verschillende groepen. Wij hebben deze indeling ook aangehouden in onze webwinkel.

hydrangea macrophylla 

Hydrangea paniculata (pluimhortensia's)

Hydrangea serrata 

Hydrangea  Quercifolia (eikenbladhortensia)

Hydrangea arborescens (annabelle) 

Hydrangea aspera 

Hydrangea involucrata

Hydrangea anomale (klimhortensia)

Zoekt u speciale hortensia of weet u niet precies onder welke groep (macrophylla, paniculata end.) deze valt, gebruik dan de zoekfunctie links op deze pagina. Vul alleen de derde naam in van de hortensia dan heeft u de meeste kans dat u deze vindt. Bijv. U zoekt de Hydrangea macrophylla magical amethyst. U vult dan magical in bij de zoek functie en komt dan bij de magical hortensia's uit. 

Voor meer informatie over snoeien, onderhoud en kleuren klik dan hieronder op Verzorging en onderhoud hortensia's 

© 2006 - 2024 `t Veld Tuinplanten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel